3dtracking

3dtracking

3dtracking samler dine flåtestyringer i en løsning

3dtracking flåtestyring henter bilens posisjon fra bilens egen flåtestyring. MAn Rio, Volvo connect og Scania FMS samler hele flåten i en løsning. Ny funksjon er heat map som viser hvilke ruter som kjøres oftes.

3dtracking er flåstestyring  med fokus på hvem hva hvor når.

I gamle dager fra 2006 - 2015 var 3dtracking blackbox avhengig tjeneste, fra 2015 har vi fått på plass API løsninger for å hente bilens gps posisjon og kjøretøy data rett fra bilens eget system. Først ut var Volvo Dynafleet  og Scania FMS. Dise 2 er nå kommet i ny drakt Volvo connect og scania fms 2.0.  Man sin rio løsning kom på plass i 2019.  

Vi monterer fortsatt blackbokser på Sisu, DAF og MB. På tilhengere bruker vi vanntette bokser.  alle mulige enheter i samme løsning. 

3dtracking sin flåtestyring skiller seg fra andre løsninger med sin tilsynelatende enkelhet for å gi kompliserte svar i sanntid. Et eksempel er  når kommer bilen frem, jeg har laget en video her  

Flåstestyring er som navnet tilsier å styre sin flåte i sanntid, har du ikke funksjonen når kommer jeg frem, melding mellom kontor og bil er det ikke en styring men en flåte rapport du har. 

Rapporter vi har over 25 forskjellige rapporter og en av våre mest populære er heatmap. Denne vises i videoen over og er en rask måte å se hvilke ruter er det vi følger. 

Varslinger  å få en sms eller en e post om en bil beveger seg ut av hjemme området er jo kjekt. Tilsvarende med haste oppdrag å få en bekreftelse på å være i rute ved å passere et gitt punkt i et visst tidsrom er jo også nyttig. 

Ønsker du å prøve 3dtracking byr vi på en kostnadsfri prøveperiode. 

Tilbake til bloggen