Vinterdrift med 3dtracking app

Vinterdrift med 3dtracking app

3dtracking med ny app eksempel brøyting

3dtracking ble spurt av våre kunder om vi kunne lage en app som kan brukes istedenfor blackboks. Som sagt så gjort. De 4 inngangene kan du selv sette betydningen av og du knytter inngangene til kostnader på din 3dtracking konto.

Eksempel veivedlikehold og brøyting 

Med 4 innganger kan vi lage 5 scenarier

  1.  Tom kjøring
  2.  Brøyting
  3.  Strøing
  4.  Brøyting og strøing
  5.  Ingen av de overnevnte ( ingen knapp i bruk) 
     

Når vi har valgt aktiviteten brøyting kan vi i 3dtracking kontoen sette opp kostnader pr KM og tid ev en kombinasjon.  Rapporten viser antall KM dvs om du har kjørt 1100 meter og kostnaden er kr 200 pr km vil den rapporterer kr 220  Om tiden på dette var 13  minutter og times prisen 600 vil dette rapporteres som + 180 - tur total kroner 220+180 = 400. 

Parkerings plasser:  Vi kan markere opp parkerings arealer i 3dtracking kartet og rapportere tid og aktivitetet inne for dette. 

Rapporter kan lages som dag, uke, 2 ukelig og mnd rapport kommer automatisk på e post.  Eller du kan lage den på sparket med den tids perioden du selv ønsker. 

Hva om jeg skal kontrollere tid i et areal jeg ikke har merket ? - Enkelt - du markerer arealet og kjører en analyse tilbake i tid.

Appen 3dtrack finner du der du henter apper men for å ta den i bruk må du få en kode fra (registrering at 3dtracking no ) vi må også sette opp en konto for deg.  Kostnad kr 190 pr bil pr mnd og vi gir deg 14 dagers gratis test periode først slik at du kan prøve det ut. 

Tilbake til bloggen